Gott Nytt

I dag har jag varken haft tid eller riktig ork att skriva.
Befinner mig förmodligen i något slags chocktillstånd.

Jag vill i alla fall passa på att önska alla er underbara läsare ett riktigt

Gott Nytt År!

Vi hörs igen i morgon med tankar inför det nya året.

Puss på hjärteroten!
♥ ♥ ♥


Kommentarer
Postat av: nettan

Gott nytt min smula!!!

2009-12-31 @ 17:47:27
Postat av: Mette

Jag skulle vilja tillönska dig och de dina ett bättre år 2010.Önskar att 2010 blir ett år då ni får bukt på denna jäkla cancern.Hade själv en cancersjuksom 2006 vars sviter jag fortfarande märker av.Min cancersjukdom heter Mandibulär cancer.Det är cancer i käkbenet.Jag har fått operera bort halva underkäken så mat är inte mig grej så att säga.Nu efter massa operationer och en tuff strålbehandling mår jag väldigt bra.Mitt utseende har förändrats och jag med.Jag har blivit en starkare människa med en helt annan syn på livet.

Nu precis när livet börjat återvända får min man besked om att han har en ärflig prostatacancer.Han fick sin diagnos den 10 december.Shit,shit. På under 4 år har jag,hunden och maken fått en cancerdiagnos.Gäller att mobilisera all den styrka som man eg inte hade en tanke på att man besatte.

Vill att du skall veta att jag tänker på dig och att jag tycker att du är hur vacker som helst även utan hår.

Styrkekramar från en medsyster

2009-12-31 @ 20:29:54
URL: http://finnotto.blogg.se/
Postat av: Renee

Min älskade vän ......kom hem från Stockholm och läser om din lilla mamma,jag kan inte med ord beskriva hur JÄVLA illa den satans herr cancer gör er.Han är inte värd att tala om.Jag vet att du har kraften att stötta både din familj och din lilla älskade mamma.Fan vad livet kan ändras på ett halv år,därför ska det ändras tillbaka lika fort..... GE VARANDRA SÅ MYCKET KÄRLEK NI BARA KAN Din vän

2010-01-02 @ 18:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0